EkonomiGündemManşetTurizm

BODEX FUARI AÇILDI

BODEX 2016 1.Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas FuarıBODEX 2016 “1.Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı düzenlenen açılış töreni ile kapılarını açtı.

Konacık Mahallesi Heredot Kültür Merkezinde kurulan fuar alanında düzenlenen açılış törenine, Bodrum Belediye Başkan Vekili İsmail Altındağ, Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Kocadon, Meclis Başkanı İlhan Ersan ile bazı yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP’li Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Tarım, Gda ve Hayvancılık Müdürü Muammer Bektaş ve bazı davetliler katıldı.

Açılış töreninde konuşan fuarın organizatörü  Marfo Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan, fuarın Cumartesi günü saat 19.00’da kadar açık olacağını belirterek herkesi fuara davet etti.

Daha sonra kürsüye davet edilen BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kocadon ise fuarın açıldığı kültür merkezinin kurulmasında emeği geçen başka eski Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Yıllardır 12 ay turizm diye savunuyoruz. Bunlarda biri Kültür ve Kongre turizmi diğeride fuarcılık. Herhalde yavaş yavaş bunlara kavuşacağız” dedi.

Kocadon konuşmasında, fuarda Ticaret Odasına kayıtlı 15 firmanın bulunduğunu ifade etti.

Böylesine güzel bir alanda stant açan firmalara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Bodrum Belediye Başkan Vekili İsmail Altındağ, firmaların iyi işler ve iyi bağlantılar gerçekleştirmesi temennisinde bulundu.

Açılışı katılan davetliler açılış kurdelasını çözdükten sonra fuar alanındaki stantları gezdiler.

Mobilya,güvenlik sistemleri, elektrik, elektronik, mutfak, banyo, sanayi tipi çamaşır makinesi, çevre, bahçe ekipmanları, jeneratör, kesintisiz güç kaynağı, çay ve kahve makineleri ile gıda ürünlerinin sergilendiği fuarda davetliler dışında pek kimsenin olmaması dikkatleri çekti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu