GündemManşetSiyaset

KAFTANCIOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, beraberinde CHP İl Başkan Yardımcısı Oğuz Kemal Yakar ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Murat Cirav ile birlikte Bodrum’a geldi.

Yoğun çalışma programı arasında Bodrum’a gelen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun Bodrum’daki ilk durağı CHP İlçe binası oldu. 23 Haziran’da gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçim çalışmalarına destek veren CHP Bodrum İlçe Yönetimine teşekkür ziyaretinde bulunan Kaftancıoğlu, burada CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan, Kadın Kolları Başkanı ve Bodrum Belediye Meclis Üyesi Emel Çakaloğulu, İlçe yönetimi ve kalabalık bir partili grup tarafından karşılandı. Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Kaftancıoğlu, İstanbul’da tekrarlanan seçimde Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir hikaye yazdıklarını belirterek “Bu başarının tek sırrı var, o da sizlersiniz. Bodrum’da, böylesine güzel bir ortamı bırakıp oy kullanmaya geldi vatandaşlarımız. Bu tarif edilemez bir birliktelikti” diye konuştu. CHP İlçe Başkanı Halil Karahan da Kaftancıoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendisine, üzerinde İstanbul’un plakasını temsil eden “34” numaranın yer aldığı bir Bodrum kapısı tablosu hediye etti.  Karahan, “Bu tablo, Bodrum’daki bütün kapıların size açık olduğunu ifade ediyor.” dedi.

BELEDİYE ZİYARETİNDE BAŞKAN YARDIMCILARI AĞIRLADI

Daha sonra Bodrum Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu burada, Başkan Yardımcıları Önder Batmaz, Ummahan Yurt ve bazı meclis üyeleri ile bir araya geldi. 31 Mart yerel seçimleri ve sonrasında Bodrum’u özellikle takip ettiğini ifade eden Kaftancıoğlu Bodrum’un çok özel bir yer olduğunu söyledi. 23 Haziran’da, Ekrem İmamoğlu’nun zaferiyle sonuçlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum ilçe örgütünden gelen desteğin çok anlamlı olduğunu belirten Kaftancıoğlu, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras nezdinde bütün partililere bir kez daha teşekkür etti. Başkan Yardımcısı Önder Batmaz, CHP İl Başkanı’na Bodrum Sağlık Vakfı’nın seramik tablosunu hediye ederek, ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ziyaretin ardından ilçeden ayrılarak İzmir’e hareket etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu