EğitimGündemManşet

O GÜNLERİ HİSSEDEREK YAPTIĞI RESİM BİRİNCİ OLDU

Bodrum-Azat KeskinMuğla genelindeki ortaokullar arasında, Çanakkale Zaferinin 101. yılı nedeniyle düzenlenen resim yarışmasının birincisi Bodrum’dan çıktı.

Konacık Cahit Özvezneci Ortaokulu 8. Sınıf Öğrenci Azat Keskin, Çanakkale Zaferinde dünyaya meydan okuyan atalarımızı düşünerek yaptığı resim Muğla genelinde birinci seçildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmada, 100’e yakın çalışmanın içinden seçilen resmin sahibi Azat Keskin, önceki gün İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin tarafından tebrik edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürnü ziyaret eden Azat Keskin’e, babası Abdurrezzak Keskin, Okul Müdürü Ahmet Karaboğa ve Resim Öğretmeni Kimya Yanık eşlik etti.

Önce kendi okulundaki resimler arasından sonra ilçede yarışmaya katılan diğer okullar arasından birinci seçilerek Muğla’da Bodrum’u temsil eden Azat Keskin, aldığı başarından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi:
“Eğer geçmişte Atalarımız o zaferleri kazanmasaydı bizler şimdi burada olamazdık. Ailemizden ayrı başka savşalar içinde olacaktık belkide. Belkide başka bayraklar altında yaşayacaktık. O günleri ve bugünleri düşünerek o resmi yaptım” dedi.

20 yıl önce Van’dan gelerek Bodrum’a yerleştiklerini ifade eden Azat’ın babası inşaat işçisi Abdurrezzak Keskin ise kendilerinin okuyamadığını, imkanlarının olmadığını ama çocuklarını okutmak için gece gündüz çalıştığını söyledi.

Öğrencisini tebrik ederek çeşitli hediyeler veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin, Çanakkale’nin bir okul olduğunu düşündüklerini ifade ederek şunları söyledi:
“Çanakkale’ye her insanımızın gitmesi gerektiğini, o okulu hepimizin okuması gerektiğini düşünüyoruz. Oradan çıkaracağımız dersler istikbalimizde bizlere rehber olacaktır” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu