ManşetSpor

Bodrum FK Evinde Farklı Kazandı

Şehitlerimize Selam Durdular

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 18’inci haftasında evinde ağırladığı Girsunspor’u 4-0 mağlup etti. Rakibi karşısında farklı kazanan yeşil-beyazlı ekipte yüzler gülerken, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Lig uzun bir maraton ikinci yarının başlangıcını yaptık inşallah bununla beraberde istediğimiz oyunu bundan sonraki maçlarda sergileriz” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 18’inci hafta karşılamasında Bodrum FK sahasında Giresunspor’u konuk etti. Karşılaşma seremonisine oyuncular, Pençe- Kilit Harekatında şehit düşen Mehmetçikler için siyah bantla çıktı ve 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ardından İstiklal Marşı okundu. Mücadeleye hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip Gökdeniz ve Kenan’ın golüyle soyunma odasına 2-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda mücadeleci oyununu sürdürdü. Bodrum FK Burak’ın golüyle farkı 3’e taşıdı. Yeşil-beyazlı ekip 85’inci dakikada Samet’in golüyle rakibi karşısında farkı 4 yaptı. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken yeşil-beyazlı ekip sahadan 4-0 galip ayrıldı. Bu skorla birlikte Bodrum FK puanını 32’ye yükselterek, 4’üncü sıraya yükseldi.

Oyunun Genelinden Memnunum

Takımın performansından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İkinci yarıya iyi başlangıç yapmak istedik. Sıkıntılar yaşayan ama hoca değişikliğine giden çıkış arayan bir rakibimiz vardı ama ona izin vermedik. Bu tür maçların bizim için ne kadar sıkıntılı olduğunu daha önce yaşadık dolayısıyla dersler çıkartıp bu maçı çok şükür kazandık. 2 yerde iyi oynayan taraftık ikinci yarının 20 dakikalık bölümü hariç oyunun genelinden çok memnunum. Yeni gelen oyuncularımızın aramıza katılması ve bu maçta beraber olmasıyla bizim için artı avantajdı. Lig uzun bir maraton ikinci yarının başlangıcını yaptık inşallah bununla beraberde istediğimiz oyunu bundan sonraki maçlarda sergileriz. Oyuncularımı kutluyorum, tebrik ediyorum ve galip geldiğimiz için mutluyum” dedi.

Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller ise, “Buraya bir ümitle geldiğimiz karşılaşmaydı. Kulüp olarak bazı sıkıntılarımız var ama elimizdeki oyuncu kadrosuyla en iyisini yapıp bu ligde neler yapabileceğimizi görmek istiyoruz. Sonuç olarak baktığımızda farklı bir mağlubiyet aldık ama oyunun geneline baktığımızda oynamaya çalıştık. Özellikle 2’inci yarı topu bizde kalması için mücadele ettik ve oynamaya çalıştık. Fakat bunda çok başarılı olamadık. Oynama anlamında çok alan bıraktık” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu