GündemManşetSpor

BODRUM’DA YER GÖK SARI LACİVERT OLDU

“19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü” Bodrum’da coşkuyla kutlandı.

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen “19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü” etkiliği ile Bodrum’da yaşayan ve tatil için Bodrum’da bulunan Fenerbahçeliler bir araya geldi. Bodrum Belediyesi Trafo Kafe’de düzenlenen etkinliğe Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras, Fenerbahçe’nin efsane başkanı Ali Şen, Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aram Markaroğlu ile çok sayıda taraftar katıldı.

Dünya Fenerbahçliler Günü’nü geleneksel olarak kutladıklarını ifade eden Bodrum Fenerbahçeliler Derneği başkanı Mert Sayın, gecenin geliriyle kulübe destek olduklarını ifade etti.

Fenerbahçenin efsane başkanı Ali Şen ise bu sene, Fenerbahçe ruhunun yeniden canlandığını belirterek, ” Geçen sene biraz ayakları yorulmuş olan ruh bu sene dim dik olarak geliyor. Fenerbahçe futbol takımı geliyor. Ali Koç bütün zorluklara rağmen bir Fenerbahçeliye yakışan biçimde kendine has üslubuyla hakikaten kulübün geleceğinin umudu, hepimizin kalbimizde olan bir başkan.” dedi.

Gece, Bodrum Belediye başkanı Ahmet Aras ve Fenerbahçe Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Aram Markaroğlu’nun konuşmalarının ardından geceye katılamayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’un sinevizyondan yayınlanan mesajıyla devam etti.

Konuşmaların ardından ise meşale ve havai fişek gösterileri gerçekleşti. Geceyi gündüze çeviren şovun ardından çalınan Fenerbahçe marşları eşliğinde gece ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu