ÇevreGündemManşet

Milas Hayvan Barınağında Çekilen Görüntüler Yürekleri Yaktı

Hayvanlara Kötü Muamele İddiası Gündeme Oturdu

 

Son günlerde hepimizin konuştuğu tek bir şey var, ülkemizde hayvanlara yapılan işkence ve hayvanların canice katledilmeleri. Konya Barınağı’nda yaşanan o vahşi katliam, Türkiye’deki barınak gerçeklerini bir kez daha gözler önüne serdi!

Bu olaylar gündemdeyken şimdide Milas Hayvan barınağından gelen bir deri bir kemik kalmış köpeklerin görüntüleri görenlerin içini sızlatıyor.

Milas’ta Gönüllü olarak hayvan barınağına sürekli gidip gelen güçlerinin yettiğince oradaki hayvanlara bakmaya çalışan insanların çektiği görüntüler Sosyal Medyada; ‘Milas Hayvan Barınağında Bugün Çekildi’ Başlığı altında paylaşılınca birçok hayvan severin tepkisini çekti.

2011 Yılında, Milas’ta Açlıktan Birbirlerini Yiyen Hayvanların Görüntüleri Basına Yansımıştı

2011 Yılında Hayvan Barınağı’nda, bir deri bir kemik kalmış köpeklerin, telef olanların leşlerini yediği görüntülerinin basına yansıması Milas Belediye Başkanı CHP’li Muhammet Tokat’ı kızdırmıştı. Barınakta bir açıklama yapan Başkan Tokat, bundan sonra barınağa herkesin isteği saatte giremeyeceğini belirterek, “Bu konu basında yer aldıktan sonra ben tüm çalışanlar hakkında soruşturma başlattım. Biz bu konuya meclis üyelerimizle el attık. Düzelme yoluna gidilmezse burası kapatılacak” demişti.

Şimdi, gözler bu konuda yetkililerin yapacağı açıklamaya çevrildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu