GündemKültür SanatManşet

BÜYÜKŞEHİR ORKESTRASI TURGUTREİS’DE SAHNE ALDI

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Turgutreis Kültür Sanat Turizm Festivali sona erdi. Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesinin katkılarıyla yapılan Festivalde Büyükşehir Belediyesi Orkestrası sahne aldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesinin destekleriyle 27-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen Bodrum Uluslararası Turgutreis Kültür Sanat Turizm Festivali’nde Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası sahne aldı.Bu yıl ilki gerçekleştirilen festivalde sahne alan Şef Münif Akalın yönetimindeki Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası’na konuk sanatçı olarak Soprano Burcu Soysev eşlik etti.

Sanatseverler tarafından ilgiyle izlenen konserde L.DelibesLesFilles De Cadix, G.PuccıniMusetta’sWalts, C.F.Gounod Romeo andJulıette, G. Verdi La Travıata, Aygız, Gel Ey Seher, Ferit Anlar Prelüt ve İki Dans, Jaint –Jean Bacchanele ve Lizt Macar Rhapsody eserleri icra edildi. Türkiye ve yurt dışından birçok sanatçının katıldığı festivalde etkinlikler, sanatçı performansları, sanat gösterileri, paneller, söyleşiler, konserler ve Uluslararası Karma Sergi yapıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu