GündemKültür SanatManşet

KARYA ÇİÇEKLERİ’NDEN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

sampiyon karya ciceklerinden baskan kocadona ziyaret (9)Türkiye Şampiyonu Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Gençlik Spor Kulübü Minikler Halk Oyunları Ekibi, şampiyonluk kupasıyla birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından Muğla Menteşe’de düzenlenen 2017 yılı Halk Oyunları Minikler Türkiye Şampiyonası Geleneksel Düzenlemeli Dal kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Gençlik Spor Kulübü Minikler Halk Oyunları Ekibi, başarıdan başarıya koşuyor. 8 – 12 yaşları arası 40 öğrenciden oluşan ekip, üç yıl üst üste Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek Bodrum’un gururu olmayı sürdürdü.

Şampiyona sonrasında minik öğrenciler, destekleri için teşekkür etmek üzere Başkan Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti. Ziyarette miniklere, antrenörleri de olan Bodrum Akademi Karya ve Karya Çiçekleri Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Serkan Özcan, başkan yardımcısı Seyda Şevk ile kulüp yönetim kurulu üyelerinden Çiğdem Özcan, Akın Rüştü Fetvacı ve Zehra Bilgin’in yanı sıra öğrenci velileri eşlik etti.

Şampiyon ekibe başarılarının devamını dileyen Başkan Kocadon, “Sizler küçücük yüreklerinizle Bodrum’u ülkemizde başarıyla temsil ettiniz. Sizleri yürekten kutluyorum. Hep olduğu gibi elimden gelen desteği sunmaya ve hep yanınızda olmaya devam edeceğim.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu