GündemMagazinManşet

DÜNYA STARINDAN ANLAMSIZ KAPRİS…

Türk Amerikan İş Adamları Derneği-Amerikan Ticaret Odası Türkiye’nin (TABA-AmCham) davetlisi olarak Türkiye’ye gelen ünlü aktör Steven Seagal, İstanbul’da 2 gün kaldıktan sonra gece saatlerinde Bodrum’a geldi.

Milas-Bodrum Havalimanı’nın VİP kapısında bekleyen gazeteciler Seagal’ın gelmesine yakın bölgeden uzaklaştırıldı. Seagal’i karşılamaya AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen, Turizmci Geylan Dursunoğlu ve yetkililer geldi.

Otelde gazetecileri karşısında görünce geldiği araçtan inmeyen Steven Seagal, gazetecilerin kendisini görüntülenmesini istemedi. Kameraların kapanmasıyla araçtan inen ünlü aktör, daha sonra otelin lobisinde oturarak basın mensuplarının gitmesini istedi. Gazetecilerin otelin lobisinden çıkarılmasının ardından aktörün odasına gitmesi için otel önüne araç getirildi. Araca binmek için dışarıya yönelen Seagal, basın mensuplarını tekrar görünce anlamsız bir şekilde dışarı çıkmak istemedi. Gelen araca hızlı bir şekilde binen ünlü aktör, araçta otururken fotoğrafı çekilmesin diye korumalara talimatlar verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu