GündemManşetSpor

DEPLASMANDA DA COŞTULAR

Bodrumspor_dersim_deplasmanı (1)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Tunceli deplasmanında Dersim Spor’u 3-0 mağlup etti.

Tunceli Atatürk Stadı’nda saat 14:30’da başlayan karşılaşmaya iyi başlayan ekip misafir takım B.B.Bodrumspor oldu. Dakikalar 10’u gösterdiğinde B.B. Bodrumspor’un sol kanattan geliştirdiği atakta Emrah Öztürk’ün ortasında Erhan’ın vuruşu az farkla auta çıktı. İlk yarının geri kalan dakikalarında B.B. Bodrumspor daha etkili olurken, ilk 45 dakika golsüz beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya her iki takımda karşılıkla ataklarla başladı. Dakikalar 57’yi gösterdiğinde Mümin’in ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu şut direkten geri döndü. Dakikalar 76’yı gösterdiğinde B.B. Bodrumspor atağında Agah Oktay Yılmaz ceza sahası dışından çektiği güzel şut ile takımını 1-0 öne geçirdi. Dakika 81’de yine B.B. Bodrumspor atağında bu sefer sahneye Mümin Aysever çıktı. Mümin ceza sahası içerisine girer girmez güzel bir aşıtma vuruş ile takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Dakikalar 88’i gösterdiğinde yine B.B. Bodrumspor atağında Tufan Zahid Arslan takımını 3-0 öne geçiren golü kaydetti ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Karşılaşma sonrası Dersim Spor taraftarları B.B. Bodrumsporlu futbolcuları tribüne çağırarak kutlarken, futbolcular daha sonra Bodrum’dan gelen taraftarların yanına giderek 3 golle gelen 3 puanı birlikte kutladılar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu