GündemManşet

EN BABA TAVLACILAR BULUŞTU…

“En Baba Tavlacılar Oasis’te Buluşuyor” sloganıyla düzenlenen tavla turnuvasında 48 yarışmacı mücadele etti.

Babalar Günü dolayısıyla Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi’nde “Oasis Babalar Günü Ödüllü Tavla Turnuvası” gerçekleştirildi. Klasik ve modern kategoride organize edilen turnuvada 48 yarışmacı mücadele etti. Yarışmacılar arasında ünlü sanatçılar İlhan Şeşen ile Sinan Erkoç da vardı. Kura ile rakiplerin eşleşmesinin ardından müsabakalara geçildi.

Rakiplerin eşleşmesinde kura çeken Eski Hakem ve Spor Yorumcusu Erman Toroğlu’na Oasis Yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi. Burada basın mensuplarının sorduğu soruya esprili bir yanıt veren ünlü spor adamı, “Beni oynatmıyorlar. Benim oynamam yasak çünkü ben zar tutuyorum. Bardakta bile atsam istediğimi getirebiliyorum. Onun için Dünyada benim oynamam yasak. Bunu da ilk defa görüyorsunuz. Tabi yalan.” diye konuştu.

Turnuvada ayrıca ünlü sanatçılar İlhan Şeşen ve Sinan Erkoç ile organizasyon ekibinde yer alan Turizmci Mehmet Dağoğlu’na da Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin yaptığı plaketler takdim edildi.

Müsabakalar sonunda 32 yarışmacının olduğu klasik tavlada birinci Halil Kolçelik, ikinci Ayhan Aral, üçüncü ise Cevdet Hepgülerler oldu. 16 babanın yarıştığı modern tavla kategorisinde de birinciliği Erdoğan Kılıç elde ederken ikinci Umut Uğurlu, üçüncü ise Şenol Yüksel oldu. Dereceye girenler ödüllerini Gösteri Alanı’nda gerçekleştirilen ödül töreni ile aldılar.

1’inci olan babalara 300 TL’lik, 2’nci olan babalara 200 TL’lik, 3’üncü olan babalara 100 TL’lik Oasis’teki çeşitli mağazalarda kullanabilecekleri hediye çekleri verildi.

Dereceye girenlere ayrıca ahşap tavla takımları, kupa ve madalyalar da takdim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu