GündemManşetSpor

LİDER GÜMÜŞLÜKSPOR NAMAĞLUP YOLUNA DEVAM EDİYOR

Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Gümüşlükspor, Düğerek Güneşspor’u tek golle mağlup ederek yenilmezlik serisini 13 maça çıkardı.

Ligde 15’inci hafta mücadelesinde sahasında Düğerek Güneşsspor’u konuk eden Gümüşlükspor, 31’inci dakikada Mehmet Sancak’ın attığı golle karşılaşmayı 1-0 kazandı. Bu sonuçla puanını 31’e yükselten Gümüşlükspor, namağlup liderliğini sürdürdü.

Lider Gümüşlükspor, ligde 16’ıncı hafta mücadelesinde deplasmanda Seydikemer Belediyespor ile karşılaşacak. Seydikemer Belediyespor ligde 29 puanla Gümüşlükspor’un ardından ikinci sırada bulunuyor. Temsilcimiz, bu maçı da kazanması halinde şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış olacak.

KARAOVASPOR İLK GALİBİYETİNİ KAZANDI

Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden diğer temsilcimiz Karaovaspor ise ilk galibiyetini Yeni Milasspor karşısında kazandı. Karşılaşmayı 3-0 kazanan Karaovaspor, 4 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu