Manşet

Temmuz Ayı Meclis Toplantısı Yarın

6 Gündem Maddesi ile Bir Araya Gelinecek

 

:00’ de Konacık Mahallesinde bulunan Bodrum Belediyesi Herodot Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilecek.

Toplantı gündemi aşağıdaki gibidir.

  • İlçemiz Çiftlik Mahallesinde Şebnem GÖKAN ve Yıldız KARADENİZ tarafından yol olarak terk edilen, sonrasında Çiftlik Mahallesi Kültür ve Turizm Bakanlığı Plan İnceleme ve Değerlendirme Kurulu’nun 28.02.2018 tarih 2018-02/28 sayılı kararı doğrultusunda 2634 sayılı Turizm Teşvik Kanununun 7. maddesine göre onaylanan 1/1000 ölçekli Yalı Mahallesi (Çiftlik) kesimi Uygulama İmar Planı Revizyonunda, Konut Alanı olarak kullanım amacının değiştirilmesi sebebiyle, Çiftlik Mahallesi 158 ada 66 ve 67 parsellerin Şebnem GÖKAN ve Yıldız KARADENİZ ERTEM’ e bedelsiz olarak iade edilmesi teklifine ilişkin alınan 21/06/2023 tarihli komisyon raporunun görüşülmesi. 
  • İlçemiz Sazköy Mahallesi, Kızılören Mevkii, 118 ada, 25,30,31 ve 32 parsel numarasında kayıtlı taşınmazlara ilişkin Ekoturizm/Kırsal Turizm Tesis Alanı Amaçlı 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı teklifinin görüşülmesi.
  • 07.2007 tarih  ve  26442  sayılı  Resmi  Gazetede  yayımlanan  “Belediye  ve  Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare  Birlikleri   Norm  Kadro  İlke  ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin” 11. maddesinin 1. bendine istinaden düzenlenen  ( IIl ) Sayılı Dolu Kadro  Derece Değişikliği Cetvelinde yer alan değişikliklerin görüşülmesi. 
  • 07.2007 tarih  ve  26442  sayılı  Resmi  Gazetede  yayımlanan  “Belediye  ve  Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare  Birlikleri   Norm  Kadro  İlke  ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin” 11. maddesinin 1. bendine istinaden düzenlenen  ( II ) Sayılı Boş Kadro  Değişikliği Cetvelinde yer alan değişikliklerin görüşülmesi. 
  • Plastik Atıkları Sonlandırma  (AEPW) Alliance to End Plastic Waste  ile Belediyemiz adına Mutabakat Zaptının imzalanması ve bu kapsamda yapılacak iş ve işlemlerde Belediye Başkanı Ahmet ARAS’a  yetki verilmesi talebinin görüşülmesi. 
  • Belediyemizin devam etmekte olan yatırımlarının hızlandırılarak tamamlanması için, Belediyemiz 2023 Mali yılı bütçesinde ödenek ihtiyacı olacağı anlaşılan harcama birimlerinin bütçesine ek ödenek konulması hususunun görüşülmesi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu