AsayişGündemManşet

KARGO ŞİRKETİ LE UYUŞTURUCU YOLLADILAR…

Bodrumda uyuşturucu madde satışı yaptıkları yönünde bilgiler alınan Z.A.G ve E.D isimli şahıslar teknik ve fiziki takibe alınmış, şahısların uyuşturucu madde sattıkları yönünde deliller elde edildikten sonra Z.A.G isimli şüphelinin ramazan bayramında satmak üzere ilçemize bir kargo firmasına ait kamyonetle uyuşturucu madde getireceğine yönelik bilgi alınması üzerine harekete geçildi.

01.06.2019 günü sabah 07.30 da torba uygulama noktasında,tertibat alınmış, kargo firmasına ait kamyonet durdurularak kamyonet sürücüsü S.A. ve Z.A.G. gözaltına alınmış, araç narkotik madde arama köpeği molly ile aranmış köpeğin tepki vermesi sonucu 90 adet ecstacy hap ve 64 gr skunk maddesi ele geçirilmiş, aynı zamanda diğer şüpheli E.D ise çalıştığı iş yerinde gözaltına alındı.

 Z.A.G nin bir otelde bulunan eşyalarında yapılan aramada 10 ecstacy hap daha ele geçirilmiş 3 şüpheli mevcutlu olarak adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Z.A.G ve E.D. tutuklandı şoför S.A ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu