AsayişGündemManşet

4 SAATLİK KOVALAMACA…

Milas’ta 9 ayrı suçtan aranan suç makinesi, polis başlattığı ve jandarmanın da destek verdiği nefes kesen bir kovalamaca sonrasında yakalandı.

Milas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri; hırsızlık, resmi belgede sahtecilik, resmi belgeyi yok etme, kasten yaralama ve darp gibi 9 ayrı suçtan aranan Muhammet K.’nın, TOKİ konutlarının bulunduğu alanda olduğunu tespit ettikten sonra şahsın yakalanması için çalışma başlattı. Bir süredir aranması bulunan Muhammet K., polisin “Dur!” ihtarına uymayarak motosikletle kaçmaya başladı. Nefes kesen bir takip başlatan polis, şüphelinin kırsal mahallere doğru kaçması üzerine jandarma ekipleriyle birlikte nefes kesen bir kovalamaca başlattı.

Motosikletle ilçeye bağlı Kafaca, Ketendere, Bahçeburun, Kızılcayıkık mahallerine kaçan şüpheli, neredeyse 150 kilometre yol giderek daha sonra Baharlı Mahallesi’ne yöneldi. Şüpheliyi yakın takibe alan güvenlik güçleri, Muhammet K.’yı Baharlı Mahallesi’nde kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alındıktan sonra gerekli işlemlerin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edilen suç makinesi, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber:gunaydinmilas.com

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu