AsayişGündemManşet

İŞYERİ GÖZLERİ ÖNÜNDE KÜLE DÖNDÜ

Bodrum’da hediyelik eşya ve bahçe süsleri satan bir işyerinde yangın çıktı. Ekmek teknesi küle dönen iş yeri sahibi ise gözyaşlarını tutamadı.

Yalıkavak – Ortaken yolu üzerinde bulunan bahçe süsleri ve hediyelik eşya satan iş yerinde henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Bir anda alev topuna dönen iş yeri kısa sürede küle döndü. Muğla Büyükşehir itfaiyesi alev topuna dönen işyerine müdahale etmekte güçlük çekti.  6 itfaiye aracının müdahale ettiği yangın uzun uğraşlar sonucu güçlükle söndürüldü.  112 Ambulans ekipleri ise olumsuz bir durum yaşanmaması için bölgede hazır bekledi. Takviye olarak beton mikserleri ile getirilen sularda iş yerini söndürmek için kullanıldı. Yangından dolayı Yalıkavak – Ortakent yolunda ise trafik polis ekiplerince kontrollü bir şekilde sağlandı.

İş yeri sahibi ise gözü önünde yanan ekmek teknesini göz yaşları içerisinde izledi. Öfkeden deliye dönen iş yeri sahibi ve ailesi yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Polis ekipleri yangının çıkış sebebi ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu