ManşetSiyaset

CHP Milletvekili Adayı Öneş 23 Nisan’da da Sahadaydı

Süreyya Derici Öneş: Bu bayram çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras”

 

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde CHP’nin Muğla milletvekilleri arasında 3.sırada yer alan Bodrum Milletvekili adayı Süreyya Öneş Derici Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çelenk koyma törenine katıldı. Çelenk koyma merasiminin ardından Mumcular pazarı, Pınarlıbelen esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Etrim Garaova Tarım Parkında 23 Nisan Kolektif Çocuk Festivaline katılan Muğla 3.sıra milletvekili adayı Süreyya Öneş Derici, Chp İlçe Başkanı Başar Bıyıklı ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras çocuklarla keyifli zaman geçirdi. Festivalde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrum İlçe başkanı Başar Bıyıklı, Bodrum Kadın kolları başkanı, gençlik kolları başkanı ve çok sayıda partili katıldı.

Bodrumlu olarak son millet vekili adayının 1987 yılında Musa Gökbel olduğunu belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Bodrum’un sorunlarına vakıf, ihtiyaçlarını iyi bilen milletvekili adayımız, Bodrum sorunlarının çözümünde Ankara ayağında önemli işler yapacağına yürekten inanıyoruz. Unutulmaması gereken Güçlü bir “Muğla”, sorunları çözülmüş “Bodrum” ’la daha mümkün olacaktır.” dedi.

BU BAYRAM ÇOCUKLARIMIZA BIRAKACAĞIMIZ EN BÜYÜK MİRAS

Festivalde açıklama yapan Süreyya Öneş Derici, Atatürk kadınları ve Cumhuriyet çocukları olduklarını, 14 Mayıs’ın tüm çocukların yeni bayramı olacağına sonsuz inancını belirterek  “ Bodrum Belediyemizin gerçekleştirdiği bu güzel etkinlikte, güçlü ve bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Bodrum Belediye Başkanımıza ve katkı veren tüm hemşehrilerimize teşekkür ederim. Çocuklarımıza bırakacağımız en büyük miras, Egemenliğin tekrar millete geçtiği önümüzdeki seçimlerdir. Güçlendirilmiş parlamenter sisteminin önemini tekrar vurgulamak istiyorum. Bu sisteme geçiş hayatidir bizler için. Hem ortak politikalar metninde hemde parti politikamızda belirtildiği gibi çocuklarımızın, yarınlarımızın hak ettiği sistem olan parlamenter sistemle yol açacağız. Her şey çok daha güzel olacak. Ben bir kez daha yarınlarımıza güzel bir gelecek için söz verirken, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyor, yaşasın cumhuriyet diyorum” dedi.

YENİ BAHAR YAŞATCAK OLMANIN GURURU İÇİNDEYİZ

Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı ise, “103. yıl önce milli egemenliğimizin ve bağımız ılığımızın güvencesi Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluş yıl döneminde, bu anlamlı günde, bugün bu coşkuyu yaşamaktan mutluluk duyuyorum. 14 Mayıs’ta gideceğimiz seçimle Yürütme organının yasama organının denetiminde olduğu demokratik bir yönetimle yönetilecek olmanın heyecanı içeresindeyiz. 15 Mayıstan itibaren yeni bahar yaşatacak olmanın gururu içeresindeyiz. Bodrum İlçe örgütü olarak kadın kollarımız, gençlik kollarımız olarak 56 mahallemizde var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genel Başkanlarımızın önderliğinde “Baharı” hep beraber getireceğiz” dedi.

Çiftlik, Kızılağaç, Çamlık Mahallerinde esnaf ziyaretleri ne gün boyunca   devam eden ilçe başkanı Başar Bıyıklı Bodrum’u temsil edecek bir Milletvekili adayının önemini tekrar vurguladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu