ÇevreGündemManşet

TURGUTREİS’DE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Bodrum Belediyesi Park ve BahçelerMüdürlüğü, Turgutreis Mahallesi Gazi Mustafa Kemal (GMK) Bulvarı’nda sahil veçevre düzenleme projesi kapsamında yapımı tamamlanan alt yapı çalışmalarısonrası peyzaj ve saha çalışmalarını sürdürüyor. 

2800 metre uzunluğa sahip bisikletyolu ve koşu parkurunu da içine alan 25 bin metrekarelik alanı kapsayanTurgutreis GMK Bulvarı’nda, Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünün denetimdegerçekleştirilen alt yapı çalışmalarının ardından park ve bahçeler ekipleri,peyzaj çalışmalarını sürdürüyor. Bodrum Belediye Fen İşleri ekipleri tarafındanyapılan çevre ve sahil bandı düzenleme çalışmalarının ise büyük bölümütamamlandı.

Sahil bandı, çevre düzenleme ve altyapı çalışmalarının hemen ardından Bodrum Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüekipleri de sahaya inerek alanı yeşillendirmek için ivedilikle çalışmalarınabaşladı.

2018 Kasım ayından itibarenbaşlatılan çalışmalarda bugüne kadar toplam 76 adet ağaç, 30 adet ağaççık, 2975adet çalı, 35 saz ve 3525 adet yer örtücü bitki dikildi. Ağaçlandırma ve peyzajçalışmalarına kış ayları boyunca mevsim şartlarının elverişliliğine göre devamedileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu