ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Harem’de Esti Gürledi

Temsilcimiz maçı 79 – 97 galip tamamladı

 

Kurulduğu ilk yılda bir üst lige çıkma başarısı göstererek, Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde yükselen başarı grafiği ile maçlarına devam eden Bodrum’un takımı Çağdaş Bodrum Spor, 13. Hafta mücadelesinde Depomaxx Harem Spor  ile karşılaştı.

Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’nde gerçekleşen karşılaşmaya 12 maçta aldığı 11 galibiyetin verdiği moral ile sahaya çıkan, Bodrum’un Takımı, maça oldukça hızlı başladı. Çağdaş Bodrum Spor, ilk çeyrekte 19-25 rakibine üstün olarak tamamlarken, ilk yarıda soyuma odasına, 42-39 mağlup giden takım oldu.

Maçının başlama düdüğüyle yine iyi bir oyun sergileyerek kurdukları oyunlar ve maçtaki yüksek tempo ile ekranları başındaki seyircisini coşturan Çağdaş Bodrum Spor, üçüncü çeyreği 62-69 önde geçerken son düdükle maçı 79 – 97 galip tamamlayarak hedefi olan süper lig yolunda önemli bir puanı daha kazanmış oldu.

Ligin 13. Haftasında aldığı galibiyet ile yerini korumak adına önemli bir maç kazanan Çağdaş Bodrum Spor, Süper Lig iddiasını da sürdürmeye devam ediyor.

Misli.Com Türkiye Basketbol Ligi’nde 14. Hafta maçları kapsamında kendi evinde çok önemli bir puan mücadelesi verecek olan Çağdaş Bodrum Spor, 2023 yılının ilk mücadelesini 9 Ocak 2023 Pazartesi günü Bitez Bodrum Spor Salonu’nda Mersin Büyükşehir Belediyesi ile karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu