GündemManşetSiyaset

MHP BODRUM BAHATTİN KUL İLE YOLA DEVAM EDECEK…

Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Teşkilatı’nın 13.Olağan Kongresi’ne tek aday olarak giren mevcut ilçe başkanı ve Bodrum Belediyesi meclis üyesi Bahattin Kul, yeniden ilçe başkanı oldu.

MHP Bodrum İlçe Kongresi Herodot Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongreye MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz ile Bodrum İlçe Başkanı Bahattin Kul, Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve Muğla ile ilçelerinden partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda kongre başkanlık divanı seçildi, faaliyet raporu okunup ibra edildi, mali rapor okunup ibra edildi, partinin genel başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu.

Kongrede yeniden ilçe başkanı seçilen Bahattin Kul, yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Cumhur İttifakı vatan ve millet sevgisini barındırmaktadır. MHP kadroları Cumhur İttifakı’nın sadece seçim birlikteliğinden oluşmadığını, çıkar merkezli kurulmadığının bilincindedir ve bu konuda hassastır. Cumhur İttifakı uyanan tarihin sesi, dirilen coğrafyaların mesajı, Türk asırlarının zafer nişanesidir. Bu nedenle Cumhur İttifakı düşman ağzıyla siyaset yapanlara aldırmadan Türkiye düşmanlarının oyunlarını bozmaya devam edecektir. Bizler de liderimizin bu çağrısına kulak verdik. Kişisel çıkarlardan uzak, egolarını yenmiş, duygusallığı bir kenara bırakarak fikir birlikteliği oluşturduk. ‘Ben değil, biz’ ilkesini yol haritamız yaptık. Tüm kadrolarımızla, ülküdaşlarımızla milliyetçi birlik ve beraberlik ruhu olan herkesle bu duyguyu hissettirme çabasıyla hareket ettik, etmeye devam edeceğiz.”

Geçmiş dönem Muğla milletvekili Mehmet Erdoğan ise son günlerdeki idam tartışmaları ile ilgili konuşarak “Bize medeniyet dersi verenlerin hepsi idam cezasını uygulamaktadır. Bugüne kadar Türkiye idam cezasını gündeme getirdiğinde Türkiye’yi Avrupa Birliği’ne almamakla tehdit edenler bilsinler ki Türkiye idam cezasını bilge liderimizle gündemine almıştır, özellikle terör suçları, kadın ve çocuk istismarı gibi konularda idam cezası en kısa zamanda parlamentomuzun vereceği kararla Türk hukukunda yerini alacaktır.” diye konuştu.

İl Başkanı Mehmet Korkmaz da geçen zaman içinde MHP’siz bir siyaset olmayacağının açıkça görüldüğünü savunarak “Bundan sonra da yenilenen ve deneyim sahibi arkadaşlarımızla Milliyetçi Hareketi daha da yükseklere taşıyacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin çizdiği yoldan yürüyerek MHP’yi siyasetin vazgeçilmez temel taşlarından birisi olduğunu göstereceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından Bahattin Kul başkanlığındaki ilçe yönetim kurulu üyeleri sahneye davet edildi. Kurulan sandıkta delegeler oyunu kullandı. Kullanılan 157 oyun 156’sını alan Bahattin Kul, yeniden ilçe başkanı oldu. 1 oyun ise boş çıktığı bildirildi.

MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Asil Üyeleri şu isimlerden oluştu;

1) Korhan Saka 2) Harun Yoldaşer 3) Kazım Erdoğan 4) Sinan Kaymakçı 5) İsmail Sarı 6) Savaş Aslan 7) Özer Konya 8) Eyüp Sözüöz 9) Ayşe Aydın 10) Tuğba Bulut 11) Nurselen Güler 12) Meliha Naz Bayram 13) Burcu Bora 14) Adem Kepenek 15) Hasan Zengin 16) Bünyami Uçan 17) Meftun Kayıkçı 18) İnan Kaya

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri de şu şekilde;

1) Cenk Sonat 2) Süleyman Oflas 3) Ogün Koş 4) Hasan Güner 5) Muhammed Özçelik 6) Mehmet Kaptan 7) Cüneyt Başol 8) Mustafa Ökten 9) Salim Dayan 10) Dündar Ol 11) Hüseyin Kaplan 12) Kadir Barutçu 13) Suat Kul 14) Hakkı Akgül 15) Ömer Aracı 16) Fethi Ertürk 17) Halil İbrahim Peltek 18) Kürşat Acar

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu