GündemManşetMekan

DRAMALI YENİ ŞUBESİYLE MEST ETTİ…

Mustafa Ataman ve babası Celal Ataman’ın ortaklaşa açtıkları Dramalı Restoran 2. Şubesini Bodrum Marina yakınlarında açtı.

Geçtiğimiz yıl Ortakent’te hizmet vermeye başlayan Dramalı Rrestoran, her akşam farklı bir ses, farklı bir eğlence ve müthiş menüsüyle Bodrum akşamlarına renk getirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODTO Başkanı Mahmut Kocadon, Sanatçılar Suat Suna, İpek Açar, Yalçın Dümer ve çok sayıda davetlinin katılımıyla ikinci şubesi açılan Dramalı Restoran mekanıyla herkesi kendine hayran bıraktı.

İpek ve Ali İhsan Oran’ın yaşadığı eski Bodrum evinini aslına uygun şekilde korunarak turizme kazandıran Ataman ailesi işletmenin üst katında ise VİP yemek odaları tasarladı.  

Canlı müziğin eşlik ettiği akşam yemeklerine zaman zaman nostalji, zaman zaman da jazz repertuarıyla keyif katan Dramalı, Bodrumluların gözde mekanları arasında yerini korumaya devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu