GündemManşet

BAŞKAN ARAS’TAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında “Emeğin ve kutsal alın terinin bayramı kutlu olsun” dedi.

Başkan Aras, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Barış, demokrasi ve güvenli bir gelecek için mücadele günü olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, emeğin, işçinin ve alın terinin bayramıdır. 1 Mayıs; hak, adalet, kardeşlik, dayanışma, özgürlük ve barış çağrısıdır. Herkes için daha iyi çalışma koşullarının yaratılması, sendikal hakların sağlanması, iş hayatında ayrımcılığa son verilmesi ve insan onuruna yakışır bir çalışma hayatı ve emeğin yüceliği için mücadele verenlerin günüdür.

Bizler, işçilerimizin alın teri ve emeği olmadığı taktirde, Bodrum için kurduğumuz hayalleri gerçekleştiremeyeceğimizin bilincindeyiz. Yaptığımız ve yapacağımız her hizmette, emekçi kardeşlerimizin döktüğü alın terini her şeyin üzerinde tutarak, Bodrum’un tüm değerlerini, tüm güzelliklerini onlarla birlikte büyüteceğiz.

Bu duygularla, bütün emekçilerin ve çalışanların bayramını kutluyor,  1 Mayısları özgürce kutlayabilmemiz için geçmişte büyük mücadeleler verenleri ise en derin saygılarımla anıyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu