AsayişGündemManşet

POLİS EKİPLERİ BİLGİLENDİRMELERİNE DEVAM EDİYOR

Dolandırıcılara KanmayınDevletin hiçbir görevlisi vatandaşlardan ne kontör ne de para talep etmez.

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri vatandaşları dolandırıcılara karşı bilgilendirmeye devam ediyorlar.

Vatandaşlarla yüz yüze yapılan görüşmelerde özel olarak hazırlatılan el broşürler ile bilgilendirme faaliyetlerini gerçekleştiren polisler Vali, Kaymakam, Vali Yardımcısı, Hakim, Savcı, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı dahil hiçbir devlet görevlisinin  vatandaşlardan ne kontör ne de para talep etmeyeceğinin özellikle bilinmesini istiyorlar.

Polisler ayrıca kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşları, küçük ölçekli veya büyük ölçekli esnaflar ve benzerlerinin iş iş ve işlemlerini yerine getirirken son derece dikkatli davranmalarını istiyorlar. Özellikle de telefon ile kendilerini arayarak iş ve işlemlerinin gerçekleştirilmesini isteyen kişilerin doğruluklarının titizlikle araştırılmadan iş ve işlemlerin gerçekleştirilmemesini istiyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu