GündemManşet

ANKARA VE İSTANBUL’A UÇAK SEFERLERİ ARTTIRILSIN…

MİTSO, Milas Bodrum Havalimanından Ankara ve İstanbul’a uçak seferlerinin arttırılmasını talep etti.

DHMİ Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Mehmet Kaya Milas Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başmüdür Mehmet Kaya kendisinin de artık bir Milaslı olduğunu belirtirken MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas Bodrum Havalimanından Ankara ve İstanbul’a uçuş seferlerinin arttırılmasını talep etti.  

DHMİ Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Mehmet Kaya, bir süre önce göreve atanması nedeniyle kendisini ziyaret eden Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer’i ziyaret etti. Daha önce Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Başmüdürü iken Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürlüğüne atandığını belirten Mehmet Kaya, kendisinin de artık bir Milaslı olduğunu belirterek “Ben de bir Milaslı olarak, Milas için yapılabilecek ne varsa, yasal mevzuat çerçevesinde yapmaya hazırım.24 saat kapım açık ” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de DHMİ Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Mehmet Kaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Reşit Özer, Milas’tan özellikle Ankara’ya ve İstanbul’a uçuş seferlerinin arttırılmasını istediklerini belirterek “Milas ekonomik yönden çok hareketli bir ilçe. Ayrıca Bodrum da turizm açısından son derece önemli bir ilçe. Fakat Ankara’ya yapılan uçuşlar bize yetersiz geliyor. Ankara’ya karşılıklı uçuşların arttırılmasını arzu ediyoruz. Aynı şekilde, İstanbul’a seferlerin de arttırılmasını istiyoruz” diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, daha sonra ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirttiği DHMİ Başmüdürü Mehmet Kaya’ya “Hekatomnos”lu bir anı tabağı armağan etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu