EğitimEkonomiGündemManşet

JCI BODRUM ŞUBESİ BİR SEMİNER DÜZENLEYECEK

Yatağan-Milas karayolu Turgut Kavşağı Mevkii’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Genç Liderler ve Girişimciler Derneği (JCI )Bodrum Şubesi, Franchise Company ile birlikte “Markalanıyoruz” isimli proje kapsamında bir seminer düzenleyecek.

JCI Bodrum Şubesi, Franchise Company ile birlikte Bodrum Ticaret Odasının destekleri ile bir seminer düzenleyecek. Markalanıyoruz adlı proje kapsamında düzenlenecek olan seminere katılım ücretsiz olacak. Franchise ve Franchise ürün tedarikçisi sektörü ile ilgili tüm soru işaretlerinize cevap almanızı ve bu konuda ihtiyacınız olan tüm bilgiye ulaşmanızı sağlayacak olan seminere konuşmacı olarak The Franchise Company şirket sahibi ve Türkiye Franchise Derneği Yönetim Kurulu üyesi Aycan Helvacıoğlu ile The Franchise Company şirketi genel müdürü Efrah Atacan katılacak.

Düzenlenecek olan seminer hakkında Kent Haber’e bilgiler veren JCI Bodrum 2019 Şube Başkanı Aslı Mercan, “19 Nisan Cuma günü Bodrum Ticaret Odasında gerçekleştireceğimiz Markalanıyoruz projemiz öncelikle 3 ayaklı bir proje. Bir ekonomik istihdam projesi aslında. Türkiye Franchise Derneği Yönetim Kurulu üyesi Aycan Helvacıoğlu’nun sahibi olduğu Franchise Company ile birlikte yürütüyoruz bu projeyi. Uluslar arası bir şirket ve Türkiyede Franchise olarak yarattığı ve danışmanlık verdikleri markalar var. bu bağlamda Bodrum’a gelme amaçları Bodrum markalarını Franchise tedarikçisi yapabilmek, markalaştırabilmek ve Franchise oluşturabilmek. Aynı zamanda da hali hazırdaki yatırımcıya da Franchise fırsatları sunabilmek. Bu bakımdan hem yatırımcının hem de üreticinin işine katkı sağlayabileceği muhteşem bir proje. Aynı zamanda burada hali hazırda varolan Franchise şirketlerinin kendi hak ve sorumlulukları ile ilgili bütün detayları ve soruları bu seminerde cevaplandırıyoruz. Başlı başına Bodrum’a katkı sağlayacak bir proje” dedi.

Kendi işini kurmak isteyen, Kendi markasını Franchise ile büyütmek isteyen, Kendi markası ile ulusal ve uluslar arası pazarda ürün tedarikçisi olmak isteyen  girişimcilerin katılabileceği seminer 19 Nisan Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Toplantı Salonunda gerçekleşecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu