GündemManşetSpor

TIRHANDİL CUP 2018 KIŞ TROFESİ SONA ERDİ

Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından bu yıl ikinci düzenlenen Tırhandil Cup 2018 Kış Trofesi son etabı olan altıncı ayak yarışlarının ardından ödül töreni ile 13 Mayıs’ta sona erdi.

6 Etaptan oluşan OTOKAR Tırhandil Cup 2018 Kış Trofesi’nde 14 tekne katıldı.

12 Mayıs Cumartesi sabahı, kısa brifingden sonra başlayan son etabı, ilk gün 20 millik Bodrum-Çökertme ve Pazar günü, sert rüzgârla Çökertme-Bodrum coğrafi rotasındaki mücadele ile tamamlandı.

Yarışlar bittikten sonra oldukça çekişmeli geçen yarışların ardından, Manadalin Bar isimli mekanında Final Gecesi ve Ödül Töreni düzenlendi.

OTOKAR TIRHANDİL CUP 2018 KİŞ TROFESİ’NİN OVERALL SONUÇLAR

  1. GARGANTUA
  2. HIZIR
  3. ALICE
  4. GÜLŞADE
  5. KALİTA

Yarışçılara kupa ve katılım belgeleri, organizasyon yetkilileri ve Otokar Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Ünver tarafından verildi. Özel ödülleri, 1 yıl boyunca Ağanlar Tersanesi’nde ücretsiz karada konaklama; Gemibaşı Restaurant’ta tüm ekibe istedikleri bir gece ziyafet; Kaya Yelken’den 1 adet Gennaker; Crow firmasından Moravia marka zehirli boya, üst bina ve/veya borda vernik; İçkale – Vodafone’dan son model cep telefonu olarak verildi.

Tirhandil Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Erdem Ağan törende yaptığı konuşmada, “Yarışlar çok çekişmeli geçti. Kazasız yarışları tamamladık. Emeği geçen tirhandil sevdalıları teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu