EğitimGündemManşet

CİMER PERSONELİNE EĞİTİM

Birleşmiş Milletler (BM) Uluslararası Telekomünikasyon Birliği tarafından Cenevre’de gerçekleştirilen Dünya Bilgi Toplumu Zirvesinde (WSIS), “Bilgiye Erişim” Kategorisinde 366 proje arasından “En İyi Proje” olarak seçilen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) sistemi ile ilgili olarak 2013 yılından bu yana Muğla Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen   “Bilgilendirme/Eğitim Toplantısı”‘nın 2019 yılı toplantısı gerçekleştirildi.

İki aşamalı olan toplantının ilk bölümü İl Müdürlükleri ve Büyükşehir ile Menteşe Belediye Başkanlıklarında CİMER sisteminden sorumlu üst yöneticilerin katılımı ile ikinci bölümü ise aynı kurumların CİMER sisteminden sorumlu koordinatör ve kullanıcılarının katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda; vatandaşlarımızın Anayasal hakkı olan dilekçe ve bilgi edinme haklarını hızlı ve etkin bir şekilde kullanmalarını sağlamak üzere bilişim ve iletişim teknolojilerinden faydalanılarak elektronik ortamda hayata geçirilen ve vatandaş odaklı çalışan önemli bir halkla ilişkiler uygulaması olan CİMER sisteminin dayandığı mevzuat, sitemin teknik kullanımı ve kullanıcıların dikkat edeceği hususlar ile ilgili Muğla Valiliği CİMER Genel Koordinatörü İsmail Arık tarafından sunum yapıldı. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.

Muğla Valiliği olarak, vatandaş odaklı ve vatandaş memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ile CİMER sisteminin sağlıklı, hızlı, etkin ve sorunsuz işlemesi amacını taşıyan, sisteme kayıtlı personelin sorumluluğunu arttırmaya ve farkındalık yaratmaya yönelik olarak gerçekleştirilen faaliyet ve toplantılar önümüzdeki günlerde tüm ilçelerde yapılacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu