GündemManşetSiyaset

ÖZMEN:”BODRUM İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ…”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde alınan oy oranlarına göre şekillenen Bodrum Belediyesi Meclis Üyelerinden üçü Cumhur İttifakından seçildi..

Bodrum Belediye Meclisinin yeni döneminde görev alacak olan Cumhur İttifakının üyeleri İsmail Karaşehirli, Ayşen Kılıç Bozan ve Bahattin Kul bugün mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Gül Karaşahin’in elinden aldı.

AK Parti İlçe Başkanı Ömer Özmen ve MHP İlçe Başkanı Ömer Varan’ın katıldığı mazbata merasimi sonrası açıklamada bulunan Özmen şunları söyledi:

“Yeni başkan ve meclis üyelerimiz Bodrum’umuza hayırlı uğurlu olsun. Arkadaşların hepsine hayırlı görevler diliyorum. Hepimizin ortak paydası Bodrum ve Bodrum için ne gerekiyorsa bizler hizmet için katkı vermeye hazırız. Bodrum için gerekli olan yatırımlarda bizlere ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz. 

Sandıktan çıkan sonuca saygı duymak gerekiyor. Halkın teveccühü bu şekilde oldu. Bu seçimde bu sonuçlar alınmış olabilir ama bizler yılmıyoruz ve biz sonraki seçimlere bugünden itibaren hazırlık yaparak Bodrum halkının teveccühünü kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu