GündemManşetSiyaset

SEÇMENLER TERCİHİNİ YAPTI…

Renkli ve bir o kadarda heyecanlı geçen yerel seçimler sonrası resmi olmayan sonuçlara göre Dr. Osman Gürün yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olurken ilçelerde ise ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

Milas’ta mevcut başkan Muhammet Tokat, Yatağan’da AK Parti adayı Mustafa Tokgöz, Kavaklıdere ilçesinde AK Parti adayı Mehmet Demir ipi göğüsledi. Menteşe’de ise CHP’li Bahattin Gümüş, Ula’da AK Partili İsmail Akkaya, Köyceğiz’de AK Parti Adayı Kamil Ceylan, Marmaris’te CHP Adayı Mehmet Oktay, Datça’da CHP’li Abdullah Gürsel Uçar, Ortaca’da MHP adayı Alim Uzundemir, Dalaman’da AK Parti Adayı Muhammet Karakuş, Fethiye’de CHP’li Alim Karaca ve Seydikemer’de ise seçmenler AK Parti’li Yakup Otgöz’den yana tercihi kullandı.

Buna göre, Muğla’da büyükşehir ile birlikte 7 başkan CHP’den, 6 belediye başkanı AK Parti’den ve 1 belediye ise MHP’den seçildi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın açık ara kazandığı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası Belediye Meclis Üyesi ise şu isimlerden oluştu:

CHP Meclis Üyeleri:

Kontenjan Üyeleri : Dursun Göktepe , Banu  Özberk ve Mehmet Kocair.

Uğur İlhami Özden, Önder Batmaz, İlknur Ülküm Seferoğlu, Kemal Özyurt, Mustafa Coşkun, Emel Çakaloğlu, Cafer Doğan, İbrahim Emre Köroğlu, Özden Baysal, Tamer Mandalinci, İbrahim Akbaş, Mustafa Kemal Özsarsılmaz, Okyanus Şahin, Aşkın Parmak, Yunus Aslanparçası, Ayşenaz Gültekin Öncel ve Mustafa Cortoğlu.

 İYİ PARTİ Meclis Üyeleri :

Mehmet Onur Şahbaz, Mustafa Paşalı, Atilla Serttaş, İsmail Uslu, Hülya Aşkın, Numan Cömert, Uluç Tezer ve Özlem Özdemir.

 Ak Parti Meclis Üyeleri :

İsmail Karaşehirli, Ayşen Kılıç Bozan ve Bahattin Kul  

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu