GündemManşetSpor

SÜPER LİG YILDIZLARI BODRUM’DA

super_lig_yıldızları_Bodrumda (1)Geçtiğimiz sezonlarda Süper Lig takımlarında forma giyen ve bu sezon Gazişehir Gaziantep forması giyen ünlü futbolcular Ziraat Türkiye Kupası maçı için Bodrum’da.

TFF 2. Lig’de mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında karşılaşacak TFF 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü kafilesi Bodrum’a gelirken, Süper Lig parolasıyla lige başlayan Gazişehir Gaziantep, Süper Lig tecrübeli yıldız oyuncularıyla da dikkat çekiyor.

2013-2015 Yılları arasında Fenerbahçe ile şampiyonluk yaşayan Webo, Gençlerbiriliği’nde uzun yıllar forma giyen Ermin Zec, Kasımpaşa ve Bursaspor formalarını terleten Yonathan Alexander Del Valle Rodrıguaz ve son olarak Kardemik Karabükspor forması giyen Muhammet Reis gibi Süper Lig tecrübesi bulunan futbolcuları kadrosunda bulunduran Hüseyin Kalpar yönetimindeki Gazişehir Gaziantep ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı 19 Eylül Salı 15:30’da başlayacak.

Özellikle Webo’yu görmek isteyen Fenerbahçeli bir çok taraftarın Bodrum Şehir Stadı’ndaki karşılaşmaya gelmesi beklenirken, Gazişehir Gaziantep kupa maçı öncesi son antrenmanını Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu