AsayişGündemManşet

HALK PLAJINDAKİ ŞEMSİYELERİ YAKTILAR

Bodrum Belediyesi tarafından vatandaşların ücretsiz faydalanabilmesi için açılan Koyunbaba Halk Plajına kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından zarar verildi. Mahalle Muhtarı tepkisini sosyal medyadan dile getirdi.

Bir süredir Çukurbük Koyunda faaliyette olan Halk Plajındaki hasır şemsiyelerden ikisi gece saatlerinde yerinden sökülerek ateşe verildi. Sabah saatlerinde bölgeye giden vatandaşlar tarafından fark edilen olay çevre sakinleri ve mahalle muhtarının büyük tepkisini çekti.

Kamu malına zarar verildiği gerekçesiyle Jandarma ekiplerinin soruşturma başlattığı olaya ilişkin Koyunbaba Mahalle Muhtarı Yılmaz Çinçik sosyal medya hesabından şunları paylaştı:

“Sahildeki şemsiyeleri yerinden söküp de yakan arkadaşım her kimsen şemsiyenin neresi sana nerene nasıl bir zarar verdi ki öfkeni böyle alabildin……..koyunbaba çukurbük halk plajındaki vatandasın ücretsiz kullandığı şemsiyelerden ikisinin yerinden söküp yakmışlar verilen hizmetin nesi yanlış acaba…..”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu