GündemHayatManşet

ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER 5 YILDIR BU ETKİNLİKTE BULUŞUYOR

İşadamı Derya Kürkçüoğlu tarafından 5 yıldır aralıksız olarak 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü dolayısıyla yemek programı düzenleniyor.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıl dönümünde Bodrum’da düzenlenen programda şehit aileleri ile protokol bir araya geldi. İş adamı Derya Kürkçüoğlu tarafından organize edilen gece Garnizon Komutanlığında gerçekleştirildi. 

Bodrum’daki Şehit ailelerinin ve Gazilerin katıldığı geceye, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Yörükoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yarbay Ömer Faruk Karaşahin, Hakim, Savcı ve bazı daire amirleri katıldı. 

Gecede bir konuşma yapan Kürkçüoğlu, “Bugün Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısı ile 5 yıldır düzenlemiş olduğumuz yemekte değerli Şehit aileleri ve Gazilerimizle buluştuk. Bodrum Muharip Gaziler Derneği’nin Şahsıma vermiş olduğu Fahri Üyelik unvanı beni hem çok duygulandırdı hem de çok onurlandırdı var olsunlar. Başta Sayın Kaymakamımız ve Garnizon Komutanımız olmak üzere, İlçe Jandarma Komutanımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze, İlçe Nüfus Müdürümüze, Bodrum Adliyesinden programımıza 16 kişi ile katılarak destek veren Başta Bülent Dinçel savcım olmak üzere tüm hakim ve savcılarımıza, Bodrumlu iş adamı dostlarımıza, değerli Şehit aileleri ve Gazilerimize ve bize hizmet eden değerli Mehmetçiklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

Konuşmanın ardından Kürkçüoğlu’na, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi Başkanı Hasan Külcü tarafından plaket verildi.  

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu