ManşetSpor

Bodrum FK Galibiyet Peşinde

Rakip, Manisa FK

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 11’inci haftasında kendi evinde Manisa FK’yı ağırlayacak. Bolu maçında alınan mağlubiyetin ardından yeşil-beyazlı ekip taraftarı önünde 3 puan için sahaya çıkıyor. Manisa FK’nın zorlu bir rakip olduğunu söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “İç sahada oynuyoruz, iç saha istatistiğimiz iyi olabilir ama rakip her türlü istatistiği bozabilecek bir rakip” dedi.

Trendyol 1’inci Lig 11’inci hafta mücadelesinde Bodrum FK kendi evinde Manisa FK’yı konuk ediyor. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesislerinde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Bodrum FK’da sakatlığından dolayı Pedro’nun maçta forma giyemeyeceği belirtildi. Geçtiğimiz hafta Boluspor deplasmanından eli boş dönen yeşil-beyazlı ekip seyircisi önünde Manisa FK’yı 3 puanla geçmek istiyor. Bodrum FK, ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 17 puanla 6’ıncı sırada bulunuyor. Öte yandan, takım taktik çalışmalarının ardından grup maçı yaparak idmanı sonlandırdı.

Zor Bir Lig Bizi Bekliyor

Seyirci avantajıyla 3 puana inandıklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Deplasmanda puan alamıyordan ziyade baktığımızda 2 maç kazandık, 3 maç mağlup olduk. Geçen seneye göre deplasman istatistiği kötü, Boluspor maçında 3 puanla dönebilirdik. Bu zamana kadar en kuvvetli olduğumuz yerden 2 gol yedik. Bu hafta çok daha zor bir maç bizi bekliyor. İç sahada oynuyoruz, iç saha istatistiğimiz iyi olabilir ama rakip her türlü istatistiği bozabilecek bir rakip. 1 hafta önce hoca değişti, ligi iyi bilen bir hoca geldi. Kendimize özgü mücadelemizi en iyi şekilde inşallah sahaya yansıtabiliriz. Sezon sonuna kadar zor bir lig bizi bekliyor” dedi.

Takımın tecrübeli oyuncusu Süleyman Özdamar ise, “ Manisa maçına takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Rakibi iyi analiz ettik, inşallah iyi bir mücadeleyle 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. Sezon başında 3 maçlık cezam vardı onun akabinde milli arada Göztepe ile yaptığımız hazırlık maçında parmağımı kırmıştım. İyileştim döndüm derken, kasığımdan bir problem yaşadım. Geçen haftadan itibaren takımla çalışmalara başladım. Hocam görev verdiği takdirde takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu