GündemManşetSiyaset

KOCADON:”KOOPERATİFÇİLİĞİ GELİŞTİREREK KÖYLÜMÜZÜN YANINDA OLACAĞIZ”

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, Muğla’nın köylerine yaptığı ziyaretlerde, vatandaşların yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılaştı. Mehmet Kocadon, Demokrat Parti’nin küllerinden doğduğu Muğla köylerinin de umudu oldu.

Başkan Kocadon, il genelinde gün içinde yaptığı ziyaretlerinin ardından akşam saatlerinde ise Ula ilçesi Kızılağaç Mahalle Muhtarı – Muğla Yörük Obaları Derneği Başkanı Orhan Akcan’ı ziyaret etti. Ardından Denizova Muhtarı Mehmet Göztepe, Akkaya (Dirgeme) Muhtarı Hasan Çıldır,  Yenice Muhtarı Mehmet Çelik ile Doğanköy Muhtarı Emin Yener ve vatandaşlarla bir araya geldi. Mehmet Kocadon’un geleceğini haber alan vatandaşlar, Kocadon’u dağlardan topladıkları kır çiçekleriyle karşıladı.  

KOOPERATİFÇİLİĞİ GELİŞTİREREK KÖYLÜNÜN ÜRÜNLERİNE ALIM GARANTİSİ VERECEK

Kocadon, Demokrat Parti’nin küllerinden doğduğu, duvarlarında Süleyman Demirel’in fotoğraflarının bulunduğu Dirgeme olarak da bilinen Akkaya’da, vatandaşların coşkusuna ortak oldu. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı Dirgeme’de vatandaşlar, Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon’u bağrına bastı. 

Demokrat Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, en büyük hedeflerinin ekonomisi güçlü bir Muğla yaratmak olduğunu söyledi. Modern seracılıktan modern besiciliğe, alternatif tarım ürünlerinden yerli tohum ıslahına ve organik tarımdan katma değeri yüksek işlenebilir ürünlere yönelmeye kadar tarımı yeniden ele alacaklarının sözünü veren Başkan Adayı Kocadon, “Çiftçimiz zenginleşecek. Çünkü biz, kıyının zenginliklerini kırsala taşımak için geliyoruz! Kırsalda üretilenlerin kıyıda tüketilmesini sağlamak için geliyoruz! Ürünlerin alım garantisini, kooperatiflerimiz ve birliklerimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Tüm köylerimiz üretecek; Marmaris, Bodrum tüketecek. Çiftçimiz, üreticimiz kazanacak! Muğla’mız kazanacak!” dedi.

PAZAR BULAMAYAN KÖYLÜLERDEN BÜYÜKŞEHRE SİTEM DOLU SÖZLER!

Muğla’da mevcut bulunan bir meyve sebze halinin bile kapatıldığını, köylülerin malını satabilecekleri bir pazar bulmakta zorlandığını, hatta çoğu kez bulamadıklarını ifade eden köylüler Mehmet Kocadon ile dertleşerek, “Köylü, malını satamadığı gibi; Marmaris, Datça, Bodrum ve Fethiye ise sebzesini yaz boyunca dışarıdan alıyor! Doğal olarak buradaki köylü de pazar bulamıyor. İşte asıl tezat burada başlıyor. Buna bir türlü çözüm bulamadık” dediler.

BAŞKAN KOCADON KÖYLÜNÜN UMUDU OLDU

Başkan Adayı Mehmet Kocadon ise “Bu çözümü işte şimdi bulacağız hep beraber. Problemin değil çözümün parçası olarak geliyoruz Muğla’ya ve bu seçimi de kazanacağız. Çünkü Muğla halkı değişim istiyor. Tabiri caiz ise ‘Yetivesingari!’ diyor. Bu değişim olacak. Bu değişimin de adresi, bütün Muğla’nın çok iyi bildiği Kırat’tır. Bizim Demokrat Parti’miz Kırat’ımız var hazırda. Bir tek süvarisi eksikti, süvari de geldi. Zaten o süvari de o yuvada büyüdü, gelişti” şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu