GündemKültür SanatManşet

KADINLARA ÖZEL SERGİ



Halikarnas Bodrum Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (BOFSAD)’nce “Fotoğraflarla Kadın” sergisi Oasis AVM’de açıldı.

BOFSAD, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla emekçi kadınların fotoğraflarından oluşan bir sergi hazırladı. Hazırlanan 28 fotoğraf Oasis Hurmalı Cadde’de fotoğraf severlerin beğenisine sunuldu. Kokteylle açılışı yapılan sergiyi gezen AVM ziyaretçileri, fotoğrafları yakından inceledi.

Sergi açılışında konuşan Halikarnas BOFSAD eğitmenlerinden Ahmet Çağlar, şu bilgileri aktardı:

“Halikarnas BOFSAD olarak Oasis AVM desteği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için emek ve kadın konulu fotoğrafları sergiliyoruz. Sergimizde 28 fotoğraf var. Dernek olarak birçok faaliyetimiz var, birçok konuda çalışmalarımız var. Bunların yanında sosyal projelerimiz de var. Bu bağlamda üyelerimizle birlikte Dünya Kadınlar Günü için emekçi kadınların fotoğraflarından oluşan sergiyi açtık. Kısıtlı bir zamanda sergi kararın verildiği için 12 üyemizin fotoğrafı var. Bu fotoğraflar için arşivlerimizden de faydalandık. Bodrum’un köyleri, yerel yaşamı ve derneğimizin düzenlediği şehir dışı gezilerde üyelerimiz zaten kadrajlarına bu tür fotoğrafları alıyordu. Bu açıdan daha hazır olan fotoğrafları kullandık.”

Sergi, 10 Mart tarihine kadar açık kalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu