GündemKültür SanatManşet

BU KONSER “KÖKLÜKUYU ÇOCUKLARI İÇİN ELELE”

BU KONSER “KÖKLÜKUYU ÇOCUKLARI İÇİN ELELE”

Bodrum’da yaşayan ve geçtiğimiz yıllarda sosyal sorumluluk projelerine destek için konserler düzenleyen müzisyenler İlker Uyar ve Adil Sevencan, bu kez Mumucular Köklükuyu köyünde yaşayan çocuklar için , 24 Mart 2019 Pazar akşamı saat 20.00’de bir konser düzenliyor.

KÖKLÜKUYU SANAT KÖYÜ

TSK Armoni Mızıkası Orkestrası Emekli müzisyenlerinden İlker Uyar; Mumcular Bahçeyaka Köyü Köklükuyu’da, kendi gibi doğduğu topraklarda yaşayan köy çocuklarını sanat ve bilimle buluşturmak amacı ile, müzik ve bilim atölyelerinde 25 çocuğa ücretsiz olarak Müzik, Matematik, İngilizce ve Fen Bilgisi  eğitimi veriyor.

İlker Uyar, birlikte çalıştığı müzisyen arkadaşları Adil Sevencan, Vuslat Çiftdal, Sinem Karabağlı ve Esen Demirci ile birlikte “öncelikli ihtiyaçları olan enstrüman alımı için 24 Mart 2019’da izleyeceğiniz bu konserle desteklerinizi bekliyoruz.Bu girişim kar amacı gütmemekte, gönüllü sürdürülmekte ve çocukların mutlu gelecekleri açısından büyük önem taşımaktadır. Saygılarımızla. ” diyerek, sanatseverleri konserlerini izlemeye davet ediyorlar.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu