GündemManşetSiyaset

MİLLETVEKİLİ DEMİR BODRUM’DAN SESLENDİ…

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, Bodrum ilçesinde muhtarlarla bir araya gelerek, yerel seçim gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Demir, “Bodrum’u ve Muğla’yı belediyecilikten kaynaklanan tüm sorunlarından kurtarmak için önemli bir dönemeçteyiz. Muğla, Bodrum ve tüm ilçelerimiz AK Partili belediyelerle yönetilmeyi hak ediyor” dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, partisinin Bodrum İlçe Teşkilatınca düzenlenen etkinlikte Bodrum’a bağlı merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Gümbet Mahallesi’ndeki bir otelde gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, AK Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş, Kadın Kolları Başkanı Aydan Korkmaz, muhtarlarla partinin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Muğla genelinde AK Partili Kavaklıdere, Seydikemer ve Köyceğiz dışında tüm belediyelerin sorunlarla boğuştuğunu konuşmasında ifade eden Milletvekili Demir, “Sadece sloganlar üzerinden, bizim büyük değerimiz Atatürk üzerinden insanları korkutarak oy toplamaya çalışıyorlar. Atatürk hepimizin ortak değeri. AK Parti bugüne kadar hiç kimsenin hayat tarzına müdahale etmemiştir. AK Parti kadrolarının tek derdi vardır, yaşanabilir kentlerde mutlu insanlar.” diye konuştu.

Özellikle Bodrum’un dünyaya açılan bir turizm kapısı olmasına rağmen, her yıl altyapıdaki yetersizlikler nedeniyle sel felaketiyle boğuştuğunu hatırlatan Demir, “Devlet Su İşlerimiz Bodrum’un bu köyü manzaralara sebep olan görüntülerini çözmek için defalarca yetki istedi ama maalesef belediyeler vermiyor. Sel felaketi yaşandığında genel kurul toplantılarımızı bırakarak Ankara’dan direkt buraya geldim. Gördüğüm manzara, insanımızın feryadı inanın beni çok etkiledi. Bodrum, bizim elimizde inanın şahlanır. Biz parke, düğün salonu gibi hizmetleri konuşmak bile istemiyoruz ama hali hazırda Muğla’daki CHP yönetimindeki belediyeler bizi bu hizmetleri yapmak zorunda bırakıyor. Bizim yönetimimizdeki belediyelere lütfen gidip bakın. Artık insanlar ne isteyeceklerini bilemiyorlar. Her türlü hizmet var. Artık yüzme havuzlarının, spor salonlarının ikincilerini, üçüncülerini nereye yapalım diye bakıyorlar. Muğla, Bodrum ve tüm ilçelerimiz AK Partili belediyelerle yönetilmeyi hak ediyor ve son gelen anketlere göre özellikle büyükşehirde ipi göğüslüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Demir, daha sonra muhtarlardan gelen talepleri ilgili kurum müdürlerini arayarak çözüme ulaştırdı.

Buluşmada, AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Nil Hıdır ve Bodrum Belediye Başkan Adayı Dr. Tahir Ateş de projelerini anlatan konuşma yaptı.

Etkinlik, birlikte çektirilen fotoğrafla sonlandı.  

Demir ve beraberindekiler daha sonra Yalıkavak Mahallesi’nde Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu