ManşetSpor

Hentbolcularımız Dolu Dizgin

Yenilgi Yüzü Görmediler

 

THF Kadınlar Süper Ligi’nde namağlup lider Yalıkavakspor, ligin güçlü takımlarından Kastamonu Belediye GSK’yi evinde 27-25 mağlup etti.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi erteleme maçında ligin iki güçlü takımı Yalıkavakspor ile Kastamonu Belediye GSK, Bodrum’da karşı karşıya geldi. Gümbet Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan müsabaka, karşılıklı gollerle başladı. İlk devrenin son bölümlerine temsilcimiz 3 farklı önde girdi. Devrenin son dakikalarında iyi savunma yapıp bulduğu fırsatları golle sonuçlarından konuk ekip Kastamonu, devre arasına 15-16 önde gitti.

İkinci yarıya daha iyi başlayan takım Denizin Kızları oldu. Aradaki farkı kapatıp öne geçen Bodrum ekibi, skor üstünlüğü maç sonuna kadar rakip takıma vermedi. Ligin iki güçlü takımının karşılaştığı müsabakayı, Yalıkavakspor 27-25 kazanarak liderliğini perçinledi.

Maç sonu Yalıkavakspor’da sevinç vardı. Sporcular, teknik ekip ve kulüp yöneticileri maç sonu galibiyeti kutladı. Kastamonu teknik ekibi ise maç sonu maçın hakemlerine tepki gösterdi.

Maç sonu bir açıklama yapan Yalıkavakspor Başantrenörü Kıvanç Özcan şunları dile getirdi:

“Güçlü bir takımı yendik. Tabi şampiyonlukta iddialıydık. Bu maçla beraber şampiyonluk için bir adım öne çıkmış olduk. Çok mutluyum. Kulübümüze hayırlı olsun. Daha bir şey bitmedi. İkinci yarı çok var. Çok da zamanımız var. Çok da maçımız var. Kulübe hayırlı olsun. Çocukları da tebrik ediyorum, çok iyi top oynadılar.”

Yalıkavakspor kalecisi Sevilay İmamoğlu Öcal da duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

“Kastamonu maçının zaten çok zor olacağını biliyorduk ama çok iyi hazırlandık. Bir hafta bir zamanımız vardı Konyaaltı maçından sonra. Kıvanç hocamız özel olarak herkese neler yapması gerektiğini söylemişti zaten. Biz de bunu sahaya yansıttık. Kazandık, çok mutluyuz.”

8 golle maçta en çok golü atan oyuncu olan Yeliz Özel ise şunları dile getirdi:

“Öncelikle Kastamonu’yu tebrik ediyorum. Zorlu bir maçtan çıkıp zorlu bir maça geldiler. Ellerinden geleni yaptılar ama biz daha çok istiyorduk. Biz de elimizden geleni yaptık. Bu maç ligin gidişatını belirleyen bir maçtı. Maç kaybetmezsek inşallah Yalıkavak’a o kupayı getirmek istiyoruz. Namağlup unvanını kaybetmedik, çok mutluyuz. İnşallah da kaybetmeyi düşünmüyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu