ManşetSpor

Bodrum FK Evinde İlk Mağlubiyeti Aldı

3 Puan 1 Golle Gitti

 

Bodrum Futbol Kulübü ligin 13’üncü haftasında evinde konuk ettiği Adanaspor’a 1-0 mağlup oldu. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon oynadığı iç saha maçlarında ilk mağlubiyetini aldı.

Trendyol 1’inci Lig 13’üncü hafta karşılaşmasında Bodrum FK evinde Adanaspor’u konuk etti. Karşılaşmaya etkili başlayan yeşil-beyazlı ekip girdiği ataklardan yararlanamadı. Her iki takımda gol perdesini açamazken, ilk yarı 0-0 berabere sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına her iki takımda etkili başladı. Adanaspor Oberlin’in kafa golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında gol olmazken, yeşil-beyazlı ekip Adanaspor karşısında mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte Bodrum FK bu sezon kendi evinde ilk yenilgisini aldı.

Bizim İçin İyi Bir Hafta Olmadı

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söyleyen Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “ Çok farklı bir maç yaşadık. Oyunun başlangıcından ilk yarının bitimine kadar yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Kalemize gelinmeden gol yedik maalesef bu futbolda var. Bu tip maçların doğasında var başınıza gelebiliyor bizde bunu yaşadık. İlk yarıdaki oyun doğruydu, sadece gol noktalarında beceriksiz kaldık. İkinci yarı bir ara oyundan koptuk kendi hatamızla gol yedik. Maçı mağlup bitirdik üzgünüz, bizim için iyi bir hafta olmadı. Buradan yaptığımız hatalardan dersler çıkarıp yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise, “Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. 2 haftadır kaybeden Adanaspor vardı bu hafta iyi oynayan bir takımımız vardı. Kazandığımızı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bodrumspor gibi bir deplasmandan 3 puanla dönmek bizi mutlu etti. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum, galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum. Adanaspor olarak daha iyiye gitmemiz lazım, milli takım arasını iyi değerlendirdik” diye konuştu.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu