GündemManşet

MİLAS BELEDİYE BAŞKANI AHMET ARIKAN OLDU

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ,23 Nisan geleneğini gerçekleştirerek koltuğunu Ahmet Arıkan’a devretti.

Milas  Belediye Başkanı Muhammet Tokat , 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bir günlüğüne koltuğunu çocuklara devretti.  Başkan Tokat, bayram nedeniyle makamını 23 Nisan ilköğretim okulu 4. Sınıf öğrencisi Ahmet Arıkan’a  bıraktı. 23 Nisan ilköğretim okulu Müdürü Zeki Yaşar Kalkan, Müdür yardımcısı Emrah Çetinkaya 4. Sınıf öğretmeni Mersoy Onaran ve öğrenci arkadaşlarıyla Milas Belediye Başkalık makamına gelen ve görevi devralan Arıkan Belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bütün öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Başkan Tokat, kendisini ziyaret eden çocuklara belediyenin sorumlulukları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KÜÇÜK BAŞKANDAN TALİMAT

Okul bölgelerinde trafiğin denetlenmesi, okul önündeki alt geçit’in temizlik ve güvenliğinin sağlanması,yeşil alanların korunup çoğaltılması gibi birçok konuya değinen çocuk başkan Arıkan birim amirlerine talimatlar verdi. Okulun dış cephe boyası,okul bahçesine kamelya yapılması,çocuk parkının onarılması gibi bir çok konuda birim müdürlerine talimat veren Arıkan gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını istedi.

23 NİSANLARINI KUTLADI

Makamında küçük konuklarını ağırlayan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, tüm çocukların 23 Nisanlarını da tebrik etti. Koltuğunu devrettiği Ahmet Arıkan nezdinde tüm çocukları kutlayan Başkan Tokat, “Derslerinizi çok iyi çalışın ve kendinizi her alanda geliştirmek için gayret gösterin. Bol bol kitap okuyun. Ailesine, sevenlerine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar olarak yetişeceğinizden eminim”ifadelerini kullandı. Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu