ÇevreGündemManşet

YAVRU KEDİDEN SEVİNDİREN HABER

Önceki gün Güvercinlik bölgesinde, bir restoranın arka bahçesindeki foseptik havalandırma borusunun içine düşen yavru kediden sevindiren haber geldi.

Yaklaşık 2 metre derinlikteki borudan içeriye düşen ve kurtarma ekiplerini seferber eden yavru kedi. ekiplerin boru içine sarkıttığı halt merdiven sayesinde boru içinden kendi çabalarıyla kurtuldu.

Özellikle Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneğini, kedinin kurtulması için akşam saatlerinde Snack camera yardımıyla çalışma yaptı. Boru içine sarkıtılan kamera ile kedinin yerini tam olarak tespit etmek için çalışan ekip yaklaşık 3 saat bölgede çalıştı.

Müjdeli haber ilerleyen saatlerde, ilk olarak yavru kediyi fark eden ve yardım isteyen Hülya Şenlen isimli bayandan geldi. Sosyal medya hesabından fotoğraflarla birlikte paylaşım yapan Şenlen yavru kedinin kurtulduğunu ve yardıma gelen ekiplere çok teşekkür ettiğini ifade etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu