EkonomiGündemManşet

BODRUM STANDI BOAT SHOW FUARINDA TEMSİL EDİLİYOR

“CNR Avrasya Boat Show – 14. Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı”nda, Bodrum Ticaret Odası işbirliği, Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi organizasyonu ve Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) desteği ile BODRUM Standı kuruldu.

22 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında İstanbul CNR Expo, Yeşilköy’de gerçekleşiyor olan fuarın VIP açılışı ise geniş katılımla 22 Şubat Cuma günü gerçekleşti. Açılışa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Bodrum standını ziyaret ederek Bodrum yapımı teknelerin tanıtımına sağladıkları katkı için Bodrum Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi yetkililerine teşekkür etti. Bakan Turan’ı DTO Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç ve BODTO Meclis Üyesi Toros Demirdöven ağırladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran da Bodrum standını ziyaret eden isimler arasında yer aldı, Bodrum yapımı tekneleri yakından inceleyen Kıran beğenisini dile getirerek stand yetkililerine iyi dileklerini sundu.

Bodrum Ticaret Odası fuarlardan sorumlu Meclis Üyesi Toros Demirdöven bu sene Boat Show Fuarında yer alan Oda üyelerini ziyaret ederek fuar hakkındaki yorumlarını aldı. Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabaağaçlı anısına düzenlenen fotoğraf sergisine de katılan Demirdöven, “Üyelerimizin bu fuardan verimli sonuç alması en büyük amacımız.” dedi.

Bodrum standında yer alan firmalar arasında Roda Yat, Ege Yat, Salmakis Yatçılık, Riva Yatçılık, Sole Yachts, C-D Yatçılık ve Bodrum Marina Group yer alıyor. Stantta bu sene de yat bakım-onarım, üretim, acentecilik faaliyetleri, brokerlik, charter gibi alanlarda firma temsilcileri bulunuyor. Bodrum standı fuarın kapanış günü olan 3 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilir.  

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu