GündemManşetSiyaset

KAYNAR; “KARARA İTİRAZ EDECEĞİM…”

Demokrat Parti (DP) Bodrum Belediye Başkan adayı Halil İbrahim Kaynar, dün akşamüstü İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan başkan adaylığının düşürülmesi ile ilgili kararı beklediğini, kendisine tebligat yapıldıktan hemen sonra İl Seçim Kurulu’na itirazda bulunacağını söyledi.

İddialı bir şekilde Bodrum Belediye Başkan adaylığı için yola çıkan DP adayı Halil İbrahim Kaynar, İlçe Seçim Kurulu’nun belediye başkan adaylığını düşürmesiyle ilgili çıkan haberleri değerlendirdi.

Kendisine henüz bir tebligat yapılmadığını, çalışmalarına devam ettiğini belirten Kaynar; “2017’de gerçekleşen mahkeme süreci ile ilgili biz gereken yaptırımları gerçekleştirmiştik. Şu ana kadar İlçe Seçim Kurulu kararı ile ilgili bir tebligat almadım. Ancak dün akşamüstünden bu yana avukatlarımız konuyu derinlemesine inceliyor. Böyle bir durumda elbette itiraz hakkımızı kullanacağız. Şu anda yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına devam ediyorum. Bodrum Yarımadası’nın her noktasına ulaşıp vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Gerek şahsım, gerekse kadromuzla Bodrum’un hak ettiği hizmetleri alabilmesi için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu