EkonomiGündemManşetSiyaset

TARIM VE ORMAN BAKANI MUĞLA’DAYDI…

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli,  Muğla’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, önceki gün akşam saatlerinde Nevşehir’den havayoluyla Milas-Bodrum Havalimanı’na gelerek geceyi Bodrum’da bir otelde geçirdi.

Sabah saatlerinde partililerle bir araya gelen Bakan Pakdemirli daha sonra Milas’ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Pakdemirli, bugün ilk olarak Bodrum-Milas Karayolu üzerinde bulanan bir balıkçılık tesisini ziyaret ederek, şirket yöneticileri ve işçilerle bir araya geldi.

Bakan Pakdemirli burada yaptığı açıklamada, su ürünleri ihracatında 2023 için 2 milyar dolarlık hedef koyduklarını açıkladı.

Pakdemirli, daha sonra Milas Süt Üreticileri Birliği’nin Tanzim Satış Mağazası’na geçerek, mağazadaki yerel ürünleri inceledi. Burada Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkanı Tevfik Keskin ve Genel Başkan Yardımcısı, Milas Süt Üreticileri Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin tarafından karşılanan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli mağazayı gezerek, ürünler hakkında ve sütmatik hakkında bilgiler aldı.

Yapılan ziyaretin ardından Bakan Pakdemirli ve beraberindeki heyet daha sonra Yatağan’da bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Milas’tan ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu