GündemKültür SanatManşet

SESSİZ MÜZAYEDE OASİS SANAT GALERİSİ’NDE!

Remzi Taşkıran’ın eserlerinden oluşan sessiz müzayede heyecanı Oasis Sanat Galerisi’nde devam ediyor. Oasis Sanat Galerisi ve Arp Sanat Galerisi’nin iş birliğiyle düzenlenen müzayede 14 Şubat Perşembe günü saat 18:00’de başlayacak ve 6 Mart 2019 tarihine kadar, pazartesi hariç her gün 11.00 -19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek

Bodrum Oasis Sanat Galerisi’nde Remzi Taşkıran’ın eserlerinden oluşan sessiz müzayede, 14 Şubat Perşembe günü  www.sessizmüzayede.com’dan başlıyor. Oasis Sanat Galerisi ve Arp Sanat Galerisi’nin iş birliğiyle düzenlen müzayedede Remzi Taşkıran’ın yağlı boya ve suluboya eserleri yer alıyor.

Müzayedeye sanatseverler www.sessizmüzayede.com’dan ve Oasis Sanat Galerisi’ni ziyaret ederek eserleri görebilecekler. 0 252 317 00 02 Dahili: 12 nolu telefonu arayarak teklif verebilirler. Müzayedenin özelliği ise internet sitesi üzerinde açık arttırmaya sunulacak eserlerin nominal değerleri üzerinden sanatseverlerin kendi fiyat tekliflerini oluşturabilmeleri. 6 Mart tarihine kadar devam edecek sessiz müzayede, Oasis Sanat Galerisi ve www.sessizmüzayede.com üzerinden tüm sanatseverler ve koleksiyonerlere  ulaşabilecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu