GündemManşetSpor

KARATE TAKIMIMIZDAN YENİ BAŞARI…

Bodrum Belediyesi Bodrumspor  karate takımın dan arda arda başarılar gelmeye devam ediyor.

Milli takımlara yeni sporcular kazandırmak amacıyla Kuşadası’nda organize edilen  Ege karate ligi müsabakaların da Bodrumsporlu karatecilerden Tuba Temel altın altın madalya ,Duru Çetinkaya,Damla Gaye Dur,Bahadır Alp Yılmaz,Enis Altıntaş gümüş madalya , İlayda Çakmak,Umut Altıntaş,Cerensu Demir ise bronz madalya kazanarak Ege karate liginin iddalı isimleri olduklarını kanıtlamış oldular. Yine Isparta da yapılan okul sporları bölge şampiyonasında Kanuni Sultan Süleyman Anadolu Lisesinden Bahadır Alp Yılmaz ve Marmara Kolejinden Damla Gaye Dur gümüş madalya kazanarak önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Okul Sporları Karate Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar.

Sporcuların antrenörü Fatih Uzunlulu ise ‘’ yaklaşık 15 yıldır milli takımlarımıza Bodrum’ dan sporcular kazandırıyoruz ,  çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor , sporcularımızın başarıları her gün daha da artıyor eminim ki yakın zaman da milli takımlarımıza yeni sporcular kazandıracağız’’ dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu