GündemManşetTurizm

TÜRSAB’DAN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Bodrum-TÜRSABTürkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu üyeleri 2016-2017 yıllarını değerlendirmek amacıyla bir araya geldi. TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy’un da telekonferansla bağlandığı toplantıda meslekte 20 yılı aşmış turizmcilere de plaket verildi.

Ortakent Mahallesi’ndeki TÜRSAB Kültür Merkezi’nde gerçekleşitirilen toplantı öncesinde Kent Haber’e kısa bir açıklama yapan TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Sevinç Gökbel toplantı hakkında şu bilgileri verdi:

“Yaz sezonumuz bitti. Bundan sonra 12 ay mücadele etmemiz gerekir. Yaz sezonu sonunda meslektaşlarımızla ve bölge üyelerimizle bir değerlendirme toplantısı yapıyoruz. Bugün hepsinden önemlisi de bölgemizde 20 yılı aşmış üyelerimizi onurlandırma günü de olacak. Bunun için bir araya geldik.”

Toplantıda da kürsüye gelerek üyelere yönelik bir konuşma yapan Gökbel 2016 yılının sözün bittiği yıl olduğuna vurgu yaparak şunları kaydetti:

“Hiç bir konuşma hiç bir çalışma dünkü gibi değil. Yerine de oturmuyor. Ama ben kendi adıma bir şeyi bir kez daha anladım, bugünkü toplantımız da buna dahil; eğer bizler varsak TURSAB var, işyerimiz var. O yüzden  her bir üyemiz çok önemli. 2016 hepimizi çok farklı etkiledi. Ama bu yıl bir konuda bizi bir kez daha uyardı. Biz 2016’da ülke olarak, millet olarak iş, kazanç, seçim vb. konulardan çok daha öte varolma, birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi sürdürme mücadelesi veriyoruz. Bu yüzden konuşmama bunların altını çizerek başlamak istedim. Şartlar ne olursa olsun yola devam edeceğiz. Hayat devam ediyor. Kimler nereden saldırırsa saldırsın, işgal etmeye çalışırsa çalışsın, bizler varız. Bugün biz yürütme kurulu olarak bir buçuk sene önce düşündüğümüz ama bir türlü gerçekleştiremediğimiz bir çalışmayı bu tarihte gerçekleştirebilmiş olmaktan dolayı mutluyuz.”

2017 yılının 2016 yılından daha parlak görünmediğini de sözlerine ekleyen TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Sevinç Gökbel şöyle konuştu:

“2017 umarım daha da kötü olmaz. Ama üzülecek süreçte değiliz. Artık dünya dünkü sistemlerini taşıyamayacak kadar eskidi. Hepsi yıkılıyor. Dün bugündür kurtuluşumuz için. Bu şahıs olarak kendimizde, işletmeler olarak işyerimizde, hangi anlamda olursa olsun. O yüzden dün sevinme günüdür, bugün bizim düğünümüzdür diyelim ve seyahat acentaları mesleğini hem içeride hem dışarıda en önemli, en etkin meslek olduğunu lütfen hatırlayarak işimize devam edelim.”

Sevinç Gökbel daha sonra TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu’nun 2016 yılında gerçekleştirdiği faaliyetleri bir sunumla anlattı.

Toplantıya TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy’un da telekonferansla bağlandı. Ulusoy  “işlerinizin sıkıntıda olduğunu biliyorum. Maalesef Türkiye bir türbülanstan geçiyor. Ülkemizin sıkıntıları var. Bunları aşacağız, başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı.

Toplantıda meslekte 20 yılı aşan 48 TÜRSAB üyesinde plaket verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu