GündemHayatManşet

BİR YARDIMDA DENİZCİLERDEN…

Her kış döneminde farklı sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Scicsailing ve Naviga Yatçılık ekipleri Bodrum Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici  Bakım Evini ziyaret etti. 

Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulübü başkanı Rıza Karakaya’nın sahibi olduğu  Scicsailing ve Naviga Yatçılık’ın personelleri, Hollandalı ortakları Loes Douze ve ekibiyle birlikte Sokak Hayvanları Geçici  Bakım Evini ziyaret etti. Ziyarette, barınak yetkililerine yanlarında getirdikleri mamaları teslim eden denizciler daha sonra barınağı gezerek sevimli dostları elleriyle besledi.

Her yıl yeni bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdiklerini belirten Rıza Karakaya, “Scicsailing ve Naviga Yatçılık ekibimizle barınaktaki hayvanlara mama götürerek besledik. Geçen senede koylarda çöp toplamıştık.  İlaveten bu sene yatlarımızda plastik ürünleri mümkün mertebe kullanmayacağız ve solar panellerle enerji üreteceğiz. Biz böyle sosyal projelere çok önem veriyoruz. Vermeye de devam edeceğiz” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu