AsayişGündemManşet

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ…

Gümbet Mahallesindeki bir evin terasında patlama meydana geldi.

Olay bugün sabah saatlerinde Gümbet Mahallesi İsmet İnönü Caddesi Leylak Sokak üzerindeki bir evin terasında meydana geldi. İddiaya göre terasta bulunan bir buzdolabında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama yaşandı. Patlamanın ardından binanın beton bloğu, evin önünde duran hafif ticari aracın üzerine düştü.

Patlamanın şiddetiyle çevredeki bazı evlerin camları da kırıldı. Patlamanın ardından vatandaşlar büyük bir korku yaşadı. Mahalle sakinleri panikle dışarı çıktı. Olayda ölü veya yaralının olmadığı bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, itfaiye ve çok sayıda polis ekibi ile AKUT Bodrum ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği üyeleri sevk edildi.

Ekipler, patlamanın olduğu evde ve çevrede titizlikle inceleme yaptı.

Olay yerindeki araştırma çalışmalarına destek veren Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği Başkanı Cenk Ayata gazetecilere yaptı açıklamada şunları söyledi: “Patlamanın sesi Gümbet Kavşağına kadar duyuldu. Gelen ihbar üzerine bölgeye geldik. Bölgede, çatı katında bulunan buzdolabının, den kaynaklanan bir patlama olduğu düşünülüyor.” 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu