GündemManşetSiyaset

KOCADON:” KIRGIN DEĞİLİM…”

CHP’de yerel seçimlere 52 gün kala kritik 16 ilçenin daha başkan adayları açıklandı. Merakla beklenen ilçelerden biri de Bodrum’du. CHP, Bodrum’da Mehmet Kocadon yerine Mustafa Saruhan’ı açıkladı. Mevcut Belediye Başkanı Kocadon açıklama üzerine ilk değerlendirmesini yaparak ‘kırgın değilim’ dedi. 

Kocadon kararla ilgili şunları kaydetti:
“Ben siyasette dünkü çocuk değilim. Verilen kararı saygıyla karşılıyorum. Hayırlısı olsun. Genel Merkez böyle takdir etmiş, yorum bile yapmayız. Böyle şeyler beni kırmaz. 20 yıldır başkanlık yapıyorum. Eğer hatırlatmam gerekirse biliyorsunuz ki Bodrum’a aday olmamıştım ve dilekçem bile yoktu. Genel Başkanım rica ettiği için aday olabileceğimi söyledim. Bundan sonrası için şu anda herhangi bir düşüncem yok. Tabii ki başka partilerden teklifler var. Hepsine teşekkür ediyorum. Mustafa Saruhan zaten iyi bir arkadaşımız ve Yalıkavak Belediye Başkanlığını da başarıyla yaptı.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu